Pagar el parquímetre

Per què fer servir l’app gratuïta de Parclick per pagar l’estacionament regulat?

Per facilitat. Ja no et cal portar monedes pel parquímetre. Tu tries: podràs recarregar saldo al teu moneder o pagar els tiquets de parquímetre directament amb targeta des de l’aplicació. Gestiona tot el teu aparcament amb l’app de Parclick (i reserva les monedetes per al cafè!)

Per utilitat. Pots desar diverses matrícules a l’app i tenir a mà tots els teus vehicles quan aparquis (segur que més d’un cop t’has oblidat de la teva matrícula quan et toca teclejar-la al parquímetre…).

Per comoditat. Un cop aparquis, no cal que busquis un parquímetre carrer amunt, carrer avall per treure el tiquet en paper. Inicia el tiquet amb el teu mòbil sense sortir del cotxe i la teva matrícula quedarà registrada en el sistema de controladors de l’Ajuntament.

Per tranquil·litat. T’enviem una notificació 30 min abans que finalitzi el teu tiquet, per si et cal ampliar el temps o moure el teu vehicle.

Per simplicitat. Pots consultar si tens avisos de denúncies i anul·lar-los directament des de la nostra aplicació.

Per conveniència. Obté factures dels teus tiquets de parquímetre i controla les teves despeses.

I per si fos poc… RESERVA PÀRQUING!

Des de la mateixa app de Parclick, reserva una plaça de pàrquing en un dels 1.500 aparcaments que oferim a més de 250 ciutats d’Europa: pàrquings al centre de la ciutat, aeroports oficials i estacions de tren.

Al pàrquing, el teu cotxe estarà més segur, vigilat i a cobert.

Sempre tindràs una plaça garantida amb la teva reserva, així que aniràs a preu fet i t’evitaràs donar voltes buscant un forat.

No t’hauràs de preocupar pel límit de temps, reserva una plaça per aparcar des d’una hora fins a diversos mesosGeneralment, l’estada d’un parell d’hores en un pàrquing és més barata que el mateix temps pagat al parquímetre del carrer.

I per últim, amb l’app de Parclick instal·lada…, rep totes les nostres promocions per a pàrquings i parquímetres!!

Pagar el parquímetre a Barcelona amb Parclick

Aparcar a l’àrea blava (o verda) a Barcelona suposa passar per petits inconvenients com anar a treure el tiquet a la màquina, adonar-te que et falten monedes i haver d’anar a bescanviar un bitllet mentre que el teu cotxe està aparcat  i no enregistrat, amb risc de que et multin….

Bé, tampoc ens posarem negatius, ja que sabem com funciona el pagament del parquímetre a Barcelona.

Però és clar, no et volem descriure tota aquesta voràgine d’atrocitats personals diàries sense oferir-te una solució.  Sabies que ara pots estalviar-te les monedetes per una altra cosa amb l’app de pagament del parquímetre a Barcelona? Sí, amb Parclick ara no només pots reservar places d’aparcament a bon preu, sinó que també pots pagar el parquímetre a Barcelona i altres localitats de l’àrea metropolitana.

Encara no saps com funciona la nostra app per pagar l’àrea blava? T’ho expliquem: només has de descarregar  l’aplicació de Parclick, enregistrar-te i permetre que el teu mòbil et geolocalitzi.  Vas l’àrea verda o blava d’alguna de les ciutats en les que som presents i polses el botó INICIAR ESTACIONAMENT.

Ja només has de baixar del cotxe i fer les teves coses fins que tornis.

Para quiet! No oblidis donar-li al botó FINALITZAR I PAGAR abans de marxar amb el teu cotxe per saber quin és l’import i fer el pagament del parquímetre amb l’app.

El càrrec es farà directament a la teva targeta i no hauràs perdut ni un minut del teu temps pagant el tiquet al parquímetre o buscant monedetes en els racons més profunds del teu cotxe.

 La tarifa que s’aplicarà dependrà de l’àrea en la que et trobis. Aquestes son:

  • Àrea Blava: Podràs deixar el teu cotxe aparcat, previ pagament, fins a dues hores ( en alguns casos fins a quatre ), quan, en cas de voler continuar amb el teu cotxe aparcat, hauràs de canviar-lo de lloc. Està pensat per afavorir les zones de comerç i amb l’objectiu de que aparquis, i passada una estona, deixis la teva plaça a un nou ciutadà. Està dividida en quatre zones ( A,B,C i D), cadascuna amb una tarifa diferent.
  • Àrea Verda: Aquestes zones estan pensades per als residents, que mitjançant una targeta i pagant al voltant de 5 euros al mes, podran aparcar a l’àrea verda que correspongui al seu habitatge. Per a la resta de persones el preu d’aparcar a l’àrea verda de Barcelona és més alt que a l’àrea blava, i a més només podran estacionar dues hores com a màxim, amb l’objectiu de deixar lliures aquestes places als residents que paguen les seves taxes.

Pagar l’àrea blava des del mòbil mai va ser tan fàcil… I ara pots provar-ho amb l’app de Parclick!